anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate durerea de splina/ficat sa fie de la slabit, sunt foarte speriat sa nu fie ceva mai grav, am doar 16 ani. sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Brunetica a răspuns:

Buna!
Depinde poate ai incecat sa slabesti prin intermediul unor medicamente sau ceaiuri care da poate afecta ficatul dar nu neaparat.Nu trebuie sa te ingrijorezi ce trebuie sa faci e sa mergi la medic. te pup si sper sa ma anunti si pe mine ce ai rezolvat pana la urama.

| PeacEx333 a răspuns:

Si eu am probleme cu ficatul. Nu cred ca e de la slabit. Eu zic : Mai bine sa te duci pana la spital sa iti faca cineva un ECOGRAF si atunci iti spune direct ce ai :d Si eu am fost la spital fix Sambata, si mi-a zis ca e doar asa, o durere, pentru ca mancam tot ce nu prea era sanatos happy Si mi-a dat niste pastile, iar peste cateva zile nu ma mai durut happy