anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate fi tinitusul (tiuit in urechi) cauza întreruperii bruște a tratamentului antidepresiv din clasa SSRI? Adică mai exact a sindromului discontinuității? Printre simptomele sindromului discontinuității am văzut că scrie și tiuit in urechi
Uitați aici la Nr 42
https://www.scritub.com/medicina/SINDROMUL-DE-DISCONTINU ITATE24793.php
Am întrebat medicul și mi-o zis că țiuitul, tinitusul e de la anxietate, mă gândesc că o zis așa sa nu mă sperie da la nr 42 scrie clar. Am întrerupt brusc de mai multe ori din cauze financiare. Voi ce părere aveți poate fi asta cauza tinitusului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Ar putea fi, cel putin se vede acolo trecut pe lista. Eu am observat ca si starile emotionale iti pot influenta mult sanatatea corpului, deci o cauza de ordin psihic este probabila, la modul general vorbind, depresia intervine datorita psihicului, se stie.

1 răspuns:
| Donsavas a răspuns:

Nu neaparat