| Issabela26 a întrebat:

Poate intarzia calciul lactic menstruatia? ras doar daca stiti happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu.
Întârzierea menstruaşiei poate avea cauze diferite de la o dereglare hormonală la o răceală, etc.
Te pup!

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu. Poate reduce un flux extrem de abundent, dar atat

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu, întârzierea poate fi de natură hormonală, stres, boală.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acesta NU întârzie menstruaţia!

Toate cele bune.

| Latinmoon a răspuns:

Poate da poate nu depinde de organismul fiecaruia. De ce ai vrea asta sau ce ai patit? puppy dog eyes

| Issabela26 explică (pentru Latinmoon):

Pentru ce acum 1 saptamana mi-a fost recomandat sa iau calciu lactic pentru ca aveam lipsa de calciu si dupa 3 zile dupa ce am luat am avut o zi in care am vomitat si mi-a fost rau(am citit ca ar putea fi o reactie adversa a organismului la calciu)si oricum am fost la doctor si mi-a dat tratamnet pentru stomac dar trebuia sa imi vina pe 13 si nu mi-a venit. nu exista sasa sa fiu insarcinata dar am citit pe ici pe colo ca cica ar putea intarzia dar... sunt cam confuza laughing)))

| Latinmoon a răspuns (pentru Issabela26):

Scumpicooo puppy dog eyes daca esti in primul an de menstruatie este perfect normal sa-ti vina neregulat abia dupa un an doi ti se va regula!
Good luck!

Vruiam sa scriu "ca cica poate intarzia de la calciu lactic" ma scuzi. nu sunt in primul an am de vreo 5-6 an adica sunt obisnuita cu semi dereglari dar nu am luat niciodata calciu ca un fel de tratament si mam ingrijorat putin... happy

Ok, consulta un doctor atunci cand iti este rau!
Take care! >big grin

Tnk :*

Cu placere! big hug :*

| SefaTa97 a răspuns:

Poate opri sangerarea

| whattt a răspuns:

Depinde de organism

Întrebări similare