anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate o sa vi se para ciudat.cum sa ii zic mamei ca am nevoie de protejslip?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Simplu. Du-te si spune-i. E normal si n-o sa-ti taie capul. Mama stie ca si ea a patit la fel. Nu-i nimic nici rau, nici rusinos. Da-ti o palma peste fund ca sa ai curaj. laughing

| MuñequitaLoka a răspuns:

E ceva normal happy nu trebuie sa ai emotii
spune-i ca ai nevoie deoarece nu ti se pare igienic sa ti se pateze chilotii. mama ta va intelege e ceva normal

| Paty7 a răspuns:

Te duci la ea si ii zici. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai zice.ia-ti singura si pitulate undeva in camera ta...

| Nuri1 a răspuns:

Buna! Daca nu mai esti o fetita care se rasfata printre jucarii,si-ai devenit deja o adolescenta arata`le asta parintilor tai,si pune in cosul de cumparaturi o cutie de protej`slipuri, daca nu vezi nicio reactie de`alor tai e ok. Daca preferi varianta simpla indrazneste s`o provoci pe mama la o discutie ca intre fete si intreab`o daca e de acord sa folosesti aceste protej`slipuri, cerendu`i totodata parerea.Eu sunt sigura ca inainte de toate se va bucura sa vada ca fetita ei a mai crescut si se va simti mandra ca ii ceri sfatul dansei...si mai apoi te alegi si cu niste sfaturi bune, si cine stie poate cu un accept.In speranta ca ti-am fost de folos.:*