anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate sa creasca fir negru fix pe buza daca dai din greseala cu lama bigului? De ce am atatea fire de par in ambele colturi ale gurii? Cum pot sa scap definitiv de parul facial? Mai paros sunt de fel doar ca ma deranjeaza pilozitatea asta in exces poate am dat cu bigu si a crescut in acel loc si nu are legatura cu hormonii.cum ar fi mai bine cu laseru sau electroliza sa scap de parul facial

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Cu laserul nu poti face decat zone, nu poti scoate doar cateva fire. In plus laserul nu functioneaza bine decat pe fire negre/piele alba. Epilarea cu laser nu e definitiva, e mai mult de lunga durata, trebuie facute sedinte de intretinere altminteri apar iar fire, mai putine si mai subtiri, dar apar. Laserul costa mai ieftin si e mult mai putin dureros.
Electroliza e singura solutie cu adevarat definitiva si care functioneaza pe orice culoare de par, de la alb la negru dar e dureroasa si costisitoare.

| anonim_4396 explică (pentru andreia67):

Am inteles multumes frumos happy

1 răspuns: