| Gabitaancutaelena a întrebat:

Poate sa îmi explice și mie cineva de la ce naiba tot apar "urticariile" astea sau ce o fi ele. Am avut de 2 ori bubite roși pe piele care ma mâncau prima data au trecut de la sine, iar a doua oara tot la fel nu stiu de la ce au apărut și maica-mea baga spaima în mine ca vai doamne am ceva la ficat de tot apar????dar eu nu am nici un simtom de hepatita sau ceva de genu. țin sa menționez ca am fost și la spital am facut analize dar ce sa vezi nici alea de la spital nu au mai dat nici un telefon legat de analize ???? alaltăieri iar au început sa apară după ce mi-am facut un dus și am aplicat un ulei de bebeluș pe corp ???? oare e de la acel ulei laughing? Faza ciudata e ca și iubutului meu i-a început sa apară aseară. Nu mai înțeleg nimic. A avut cineva? Și dacă da. Cum Dumnezeu ați scăpat de ele?????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil o boala contagioasa, daca si iubitului tau au inceput sa apara: pojar, pojarel sau varsat de vant!
Sunati urgent la medicul de familie si explicati cum sunt bubitele, fiindca sunt f contagioase si nu este indicat sa iesiti din casa 3 saptamani, daca este ceva din ce am mentionat mai sus.