| annra a întrebat:

Poate sa-mi dea cineva niste sfaturi cum pot sa-mi fac parul des? Sau samponuri din Moldova la un pret ieftin (nu uleiuri care costa scump)care v-au ajutat si stiti ca sunt de buna calitate pentru un par des si sanatos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| bbnnmm a răspuns:

Poți încerca șampoane pentru creșterea/îndesirea părului. Cere sfatul unui farmacist în legătură cu alegerea șamponului potrivit. Îți dau câteva exemple de șampoane: Alpecin (pe care l-am încercat și e foarte bun, e în jur de 30 de lei), Parusan, Recupar, Plantur, Gerovital. Mai poți folosi uleiuri, care stimulează creșterea părului: ulei de argan, ulei de jojoba, ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de ricin (e bine să fie puțin călduțe atunci când le aplici pe păr pentru a pătrunde mai eficient în scalp și le poți lăsa cât timp vrei tu); vitamine: vitamina A, vitamina E (poți cumpăra de la farmacie capsule de vitamina E, să le spargi și să le aplici pe păr împreună cu alte tratamente, o cutie e în jur de 3-5 lei) sau fiole pentru păr. Mai poți prepara măști: cu ou, cu miere, avocado, argilă, zeamă de ceapă, aloe vera, urzică. Caută detalii pe internet despre cum se prepară fiecare și cum le poți combina - sunt sute de combinații - și alege-le pe cele care se potrivesc părului tău. Totuși, trebuie să găsești șamponul și tratamentele potrivite pentru tipul tău de păr ca să ai rezultate.