| Diegoxyz a întrebat:

Poate sa te gadile in zona inimii? adică gen nu ma doare, dar ma jenează putin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| kta1431k a răspuns:

Salut, simturile umane sunt discutabile. Daca pe mine ma doare, tu poate ca abia simti, daca pe mine ma doare, tu simti o furnicatura,... Da, este posibil si nimic nu trebuie trecut cu vederea.

| siriusblack98 a răspuns:

Obisnuiesti sa bei carbogazoase?

| Diegoxyz explică (pentru siriusblack98):

Acum in ultima perioada nu am băut deloc, dar inainte beam cate 1l de fanta/cola pe zi laughing

| siriusblack98 a răspuns (pentru Diegoxyz):

Te intreb pentru ca eu am ajuns la cardiolog cu o problema asemanatoare.Eu aveam un junghi, ca un carcel in zona inimii, Doctorul mi-a spus sa renunt la carbogazoase ca se fac niste bule de aer care cica apasa pe varful inimii si de acolo intepaturile.Am renuntat si acum a disparut problema.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate fi o durere care se deplasează din altă parte, nevralgie intercostală, pot fi multe.