| foolish22 a întrebat:

Poate suna ca o intrebare stupida, dar inep deja sa-mi pun intrebari daca cumva e grav. Problema mea e ca de o luna si ceva am inceput sa fac sala si am o dieta planificata, dimineata un milkshake cu banane,ovaz, miere si unt de alune, dupamiaza un fel de carne(variaza) si seara un fel de carne, o salata de varza si inca cateva legume, iar intre mese un baton cu proteine sau o gustare cum ar fi fulgi de porumb sau alune. Marea mea dilema este daca cumva este ok sau nu sa am atatea gaze, nu simt un discomfort anume sau ceva dar sunt excesive si ce am gasit pe net nu imi raspunde la intrebarea : E ok sa am atatea gaze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Donsavas a răspuns:

Nu combini corect alimentele și asta e problema. Fructele se mănâncă întotdeauna separat iar carbohidrații și proteinele "nu fac casa buna". Nici proteinele combinate intre ele, cele vegetale cu cele animale, nu prea se "inteleg".
Pana și apa băută înainte sau după, imediat, îți aduce disconfortul acesta. Vezi totuși, cu atâta mâncare și cu o astfel de organizare, sa nu ți obosești sistemul digestiv. E foarte ușor sa te dezechilibrezi. Ai de unde începe!