| barlacarl a întrebat:

Poate tratez fimoza cu unsori, sa ung pe la inel si sa se largeasca fara operatie, ca la mine nu e grav

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

Mergi la urolog, altfel vei regreta.Crezi că te operează pe viu? Îţi face el anestezii ceva, fi fără grijă! Asta dacă e caz de operaţie, dar poate scapi cu "unsori"mai de calitate decît cele alese de tine! În plus, beneficiezi şi de sfaturi utile.

| valentingb a răspuns:

Da, poate. Aaa, e o intrebare asta? Fara un consul risti sa o dai rau in bara. Ata trebuie taiata, altfel se strange continuu, asa e boala asta. Iar operatia e mai simpla decat una de apendicita, relax!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mergi la ALT medic urolog şi o să-ţi prescrie un anumit unguent ( sunt diverse preparate pentru această afecţiune, depinde de situaţie )...

În principiu, este posibil să se trateze fără operaţie.

Toate cele bune.

| barlacarl explică:

Eu am fost medicul Urolog nu mi-a zis nimic-s-a uitat si am zis sa ma duc acasa..nu mi-a scris nici un medikament nimic. poate singura o sa crape inelul care nu da voe sa se traga pina la urma cand e sculata

| barlacarl explică:

Un medic mi-a spus sa fac trebuie s fac baie cu romanita
și sa ung cu unsori {sentomițin}