| NiceBaby a întrebat:

Poate va pare stupida intrebare dar va rog raspundeti.Deci injectia in vena doare? Doare mai tare ca injectia in muschi? Problema e ca nu suport injectiile.
Iar in vena nu mi s-a pus niciodata. dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

O injectie in vena o simti ca pe o intepatura de tantar, in schimb injectia in muschi doare foarte tare. Daca ai supravietuit celei in muschi, de cea in vena n-ai de ce sa te temi.winking Deci in concluzie, injectia in vena nici nu se poate compara cu cea in muschi, este nedureroasa. Eu personal prefer totusi sa inchid ochii, ca sa nu vad ace si sange. Mai mult e frica, nu durere. oh go on Asa ca poti sa stai foarte linistita, n-ai de ce sa te temi.winking Succes!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@NiceBaby, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere si sa nu-ti mai fie frica!winking

mira
| mira a răspuns:

Doare de 10 ori mai putin, numai intepatura usoara de la inceput.

| cristi202 a răspuns:

Dupa ce iti va fi administrata injectia, vei realiza ca mai mare a fost teama de injectie decit durerea de pe urma ei.

| Andreea_1745 a răspuns:

In vena nu te va durea niciodata doar o mica intepatura... dar in muschi te doare ...bine acum depinde si ce fel de injectie, sunt unele cu seruile mai dureroase.

| laurici_3736 a răspuns:

In vena nu doare, iti poti pune branula si vei avea o singura intepatura(daca nu se sparge vena) dar in muschi doare substanta nu intepatura. curaj si te vei vindeca

| Unique a răspuns:

Eu ador injectiile

| Dr. Sanatate. a răspuns:

Buna ziua.

In vena nu doare, doar o intepatura.
Instramuscular doare, dar nu tare.

Crede-ma ca nici unui copil nu-i plac injectiile.

Sanatate!