anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Port de aproape o saptamana ochelari pentru astigmatism
Dar am observat ca am si strabism,
Nu trebuia sa-si dea seama doctorul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Mi-e greu sa cred ca medicul nu si-a dat seama, mai ales daca dispune de aparatura de specialitate! Astigmatismul hipermetropic poate determina un strabism convergent(globii oculari"fug " catre nas).
Nu sunt medic, dar din cate stiu, strabismul trebuie tratat, iar vederea trebuie recuperata pana la varsta de 6 ani ( fiul meu a avut strabism rezolvat prin operatie la varsta de 7 ani ramanand doar cu un astigmatismul hipermetropic).

| RAY a răspuns:

Ca nu le pasa man traim in Romania lor nu le pasa nu dai banii nu le pasa normal ca trebia sa observe asta dar nu dai banii te lasa sa mori, asta e, ai fost la privat ca eu recomand sa mergi macar acolo isi dau aia silinta eu am fost la optica

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Am fost la optimed, privat

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu recomand optica

| Florentina9210 a răspuns:

Medicii din Romania!

| KatLuna234 a răspuns:

Ba da ar fi trebuit sa isi dea seama ar trebui sa te duci undeva unde sti ca este foarte bun pentru a nu avea probleme cu ochii in viitor ai mai mult sfatul meu e sa te duci la un cabinet care sti ca este foarte bun. Sa ai bafta