| tom11 a întrebat:

Posibila Anemie?, am mai postat si mai demult, am aceste simtpoem de ameteala perisstenata si pierdere de echlilbiru mi-am acut analize de sange si au iesit asa, NUmar marit de celule rosii RDW 16.5 11.5 - 14.5 %
PDW 17.3 12.0 - 16.5 %, PCT 0.29 0.16-0.48%, Nivelul neutrofil NE % 43.4 53 - 68 %, nivelul eozinofilelor EO % 7.17 2 - 4 %, posibil sa fie o anemie?, sau leucemie?, asa am citit undeva pe net

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, anemie sub nici o forma, mai degraba invers, adica cresterea usoara a concentratiei sangelui. Ori erai deshidratat, ori esti fumator. In plus ai o parazitoza intestinala sau o alergie (mai degraba parazitoza).
Nici vorba de leucemie.

| Zenithf a răspuns:

Anemie este dimpotriva, cand numarul de hematii este mai mic. Problema ta pare a fi de alta natura, faptul ca ai un numar marit de globule rosii pare sa insemne ca transferul de oxigen la nivelul celular se efectueaza mai greu, cel putin asa isi explica situatia unul cu pregatire tehnica ca mine. Poate fi o forma de alergie care face ca transferul de substante - nutrienti si inclusiv oxigen - sa fie redus.
Poate si presiunea sangelui sa nu fie normala si asta sa influenteze transferul de substante.

| barbiedoll_2931 a răspuns:

Pai dc nu intrebi un medic ca sa vezi ce e in neregula cu tine