| valentin16hz a întrebat:

(Postez pentru un prieten, nu are cont, nu se pricepe la pc)

Buna ziua, am si eu o problema mare cu somnul si nu stiu ce sa ma mai fac.
Am 33 de ani, de 1 an de zile am avut un soc din cauza copilului si de atunci nu mai pot sa dorm deloc, maxim 3 ore pe noapte, e un cosmar, nu mai pot in situatia aceasta.
La inceput mi s-a prescris de doamna psihiatru seroxat cu xanax 0, 5mg fara nici un efect, dupa aceea mi-a crescut doza de xanax la 1mg, la fel, aceeasi problema, fara nici un efect, in ultima perioada am ajuns sa iau vreo 6 pastile de xanax de 1mg si tot cam atatea de diazepam de 10mg, insa eu tot nu pot sa dorm, am combinat si asta cu alcool din cauza stresului si a starii de nervi pe care o am pentru ca m-am saturat sa dorm 3 ore pe noapte si a doua zi la munca sa fiu o leguma.
Deci practic iau cam 6mg xanax dintr-o singura inghitutura + 60mg de diazepam, am mai incercat si gerodorm 40mg, le-am combinat pe toate, v-am spus am combinat toate acestea si cu o bere sau doua, tot am zis ca pot dormi.
Am ajuns sa ma indop cu aceste pastile si sa nu-si faca nici un efect.
Va rog frumos sa ma ajutati, nu exista o pastila tare care sa te poata adormi?
M-am saturat sa fiu o leguma la munca din cauza lipsei de somn, va rog ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Floridori a răspuns:

Problema principala este ca aceste pastile au fost combinate cu alcoolul. Daca vrei, explic si de ce, dar momentan ma voi rezuma in a spune ca daca tulburarile somnului au fost cauzate de un soc psihic, atunci trebuie detectata si tratata problema in sine si dezechilibrul hormonal.Lipsa somnului este doar un efect si ar trebui sa se amelioreze odata cu tratarea problemei principale, a cauzei.
As recomanda si vizita la un neurolog, pe langa consultatia psihiatrica.