Grozav, daca "postul" pe care-l ocupi la serviciu te slabeste inseamna ca, nu castigi destul si nu prea ai ce manca, asa ca sigur ca vei scapa si de unele kilograme pe care crezi ca le ai in plus.
Sunt convinsa insa ca nu la un asemenea post te-ai gandit. Postul Craciunului este cel vizat nu-i asa, timp in care ti-ai propus sa mananci fara carne, lapte, oua, branza etc? Daca te-ai gandit la postul "negru" fara mancare, numai cu apa este sigur ca, acela te slabeste pana te face "invizibil", dar nu este indicat sa-l tii.
Postul trebuie sa stii ca, se tine din convingeri religioase si el are si rolul de a curata organismul de toxinele pe care le acumuleaza printr-o alimentatie pe baza de carne si alte produse alimentare mai grele.
Eu stiu ca sunt persoane care in perioada posturilor slabesc, pentru ca isi limiteaza si cantitatea de mancare, dar mai ales pentru faptul ca, in zilele de miercuri si vineri se priveaza de orice alimente, recurg doar la consumul de apa, ceaicuri si sucuri de legume ori fructe.
Nu incerca insa sa tii postul in loc de cura de slabire pentru ca, nu este cazul ar fi prea frivol. Cred insa ca tu nici un ai nevoie de cura de slabire, tu esti frumoasa asa cum esti. Imi dai dreptate?
De cele mai multe ori da. Depinde insa si de alimentatia pe care o alegi. Daca vei consuma multe paste si multa paine, multe dulciuri de post, nu ai nicio sansa. Atentie insa si la fructele dulci. Insa trebuie sa dai in primul rand postului importanta cuvenita. Nu trebuie sa-l tii doar pentru a avea un regim alimantar diferit, ci trebuia sa o faci din convingere spirituala.
Daca o iei cu cartofi prajiti, multa paine cu zacusca sau altele de genulasta evident nu
Depinde de organism, cred ca daca ai ceva kilograme in plus, ar fi o cura perfecta si un tratament pshihic excelent. Am vrut sa tin si eu post negru de pasti, doar asa ca fapt divers sa vad daca sunt in stare. Parerea mea este ca post este menit pentru sine insuti nu pentru o anumita cultura
Eu nu cred.atata timp cat mananci numai paste fainoase, paine, cartofi.nu cred ca slabesti.acum depinde si de organismul tau
Depinde foarte mult perioada cat ti postul, daca ti o saptamana sa fi sigur ca nu are nici un efect, dar daca ti tot postul si unul sanatos nu bazat pe produse pe baza de soia, ci doar fructe legume si produse naturale...atunci cu siguranta vei scapa si de kg in plus, oricum postul nu trebuie privit ca pe o cura de slabire pentru ca isi pierde din valoarea spirituala
Postul nu este o cura de slabiere este dovada ta ca vrei sa te indrepti.Trebuie sa te rogi. Postul este pentru linistea sufleteasca.