| Anonim6666644 a întrebat:

Pot avea probleme de sanatate daca iau hormoni de crestere sau steroizi injectabili la 16 ani? Am mainile si picioarele foarte subtiri,fac sport, flotari,exercitii cu gantere,sprinturi, mananc multa carne de pui, vita si tot nu se vad rezultate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| martini1997 a răspuns:

Da,normal ca poti avea probleme.In mod normal aceste substante trebuiesc prescrise de dector..nu le poti lua cum vrei tu sau dupa cum iti spune orice antrenor.Esti subtire datorita metabolismului tau..esti ectomorf..recomandarea mea este sa profiti de asta..incearca sa mananci eventual niste junk food pune ceva pe tine dupa defineste-te. Daca iei hormoni de crestere..iti cresc extremitatile si organele interne. ceea ce nu e bine avand in vedere faptul ca tu deja ai destul hormon in corp..cat despre stero.pot sa iti apara cosuri cestii naspa..nu iti recomand. faci ce vrei e viata ta.Ai grija si spor la treabahappy

| MihaiCh197 a răspuns:

Normal ca are ***, steroizi injectabili?

| MihaiCh197 a răspuns:

Normal ca are ***, steroizi injectabili? ia mai bine proteine frate, si eu eram slab la 15 ani (aveam 58 kg) si am luat proteine (Pro Mass ) si la mine si-or facut efectul, am 17 acum si 84 kglaughing

| AgentulVIPPro a răspuns:

Buna. Sa o luam pas cu pas. Dezvoltarea masei musculare depinde de 4 lucruri foarte importante. 1. Cel mai important lucru este Geneticul tau. Daca ai avut unchi, veri, nepoti si asa mai departe cu masa musculara dezvoltata poti creste in masa musculara fara sa depui mult efort, din pacate nu este cazul tau. 2. alimentatia 3. Exercitiul si nu in ultimul rand 4. Odihna. Intr-adevar la unele persoane cu un antrenament regulat care nu trebuie neaparat sustinut cu alimentatie sanatoasa se vor vedea rezultate chiar din primele 3 saptamani de antrenament. Insa sunt si persoane care au un organism risipitor ca sa zic asa. Acel tip de organism vine de obicei la persoanele slabe si inalte. Acum sa trecem la steorizi. Ce fac de fapt ei de,, ajuta,, la cresterea masei musculare? pai : Steroizi contin o bacterie daunatoare in timp organismului cu celule microinflamabile care odata injectate in vene se raspandesc in tot corpul rapid prin sange. Aceste bacterii se infiltreaza prin vene pana ajung la muschi si se depun pe ei in numar mare. In parcurs a 30 zile ei incep sa atace muschiul,, intepandul,, si eliberand o substanta care irita muschiul facandul astfel sa se umfle si voala. In timp se pot produce rupturi de muschi si in cazul in care te lasi de steroizi muschii se vor lasa foarte mult si sunt sanse in cauze de peste 94% sa apara cancer la oase si probleme cu ficatul. O zi buna.