| Gabriel_Madalin_1990 a întrebat:

Pot da de permisul de categoria B daca am ambilopie oculara? ( adica cu ochiul stang nu vad, doar cu dreptul foarte bine ) vreau sa stiu deoarece o sa merg sa fac analize, si nu stiu la ce sa ma astept. Am facut acum ceva timp ore de conducere si nu am avut probeleme la volan.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Din cate intuiesc eu da, cred ca poti
Dar de ce nu intrebi acolo unde se fac fise medicale pentru permisul auto, ei iti pot da un raspuns pertinent!

De pe net referitor la locurile unde se poate obtine fisa medicala:

Unde găseşti clinicile acreditate pentru eliberarea fişei medicale

În principiu, fişa medicală necesară pentru obţinerea sau redobândirea permisului auto poate fi obţinută la orice clinică medicală autorizată atât pentru eliberarea unui astfel de document, cât şi pentru efectuarea tuturor analizelor necesare.

Răspuns utilizator avertizat
| Baddboy a răspuns:

Se poate, depinde unde te duci, mai intereseaza-te. Adevarul este ca e foarte riscant, un ochi nu sunt doi.

| Gabriel_Madalin_1990 explică:

Am uitat sa mentionez, ii se mai zice " ochiul lenes "