Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 5 Ianuarie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Despre acel virus nou aparut tot în China credeți că va fi ceva serios cu el? Și dacă va fi ceva serios credeți că planeta și economia globala vor mai rezista la încă 2- 3 ani de lockdown? Am...? (mai mult)
Bună TPU! Am ținut dieta Dukan timp de o săptamana şi am inceput să am amețeli şi grețuri pentru că nu prea mai mănânc. Trebuie sa continui cu dieta încă o săptamână ca să pot slăbi. ...? (mai mult)
Pot /da rezultate sa incerc sa îmi schimb stilul de viata dintr- unul total nesănătos într- unul puțin mai sănătos având grijă putin la alimentatie și mai ales la cantitatea mâncării și să...? (mai mult)
Respect deci recent mi am schimbat programul de somn către 9 seara - 5 dimineața și după ora 12 in general la 1 ma trezesc odihnit și nu ma mai ia somnul, ce se întâmplă!?
Cum as putea face sa imi amintesc lucruri elementare mai des? Deci eu in fiecare seara imi instalez un program dar dimineata uit aproape tot ce am de facut si improvizez! Totusi vreau sa nu se mai intample...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema care nu imi da pace si sper sa ma ajute cineva. Am o problema cu stima de sine adica ma desconsider, am o parere negativa despre mine chiar si putina ura de sine. Sunt student...? (mai mult)
Bună. De la anticonceptionale se poate schimba parul? De 3 săptămâni mi s- a schimbat parul și tot uns este și îl spăl cum îl spălăm înainte. De 4- 5 săptămâni iau anticonceptionale...? (mai mult)
Bună, de ceva timp mi- a apărut un hemoroid extern și mă constip mereu.Cred că e vorba de constipație cronică, dacă iau laxative sunt șanse ca acel hemoroid să se retragă? Doare îngrozitor...? (mai mult)
Cand ai un neg in zona genitala, si te iei cu masina de tuns, si din greseala te taie masina de tuns, care e cauza multiplicari al negului? care din unul se fac trei :)?
Ce inseamna daca in anumite pozitii cand ma scol de la toaleta simt ca ceva ma impunge usor in zona rinichiului drept si ce e de facut?
Am si eu de cateva luni un molar de minte care nu iese cum trebuie si au inceput iar durerile, niste sfaturi dupa extragerea lui? Ce ma sfatuiti? Asa clar numai stau pentru ca m- am saturat de durerea...? (mai mult)
Daca m- am taiat cu masina de tuns in apropierea zonei sau chiar la un neg genital, iar apoi la scurt timp, 1 min sau ceva de genul din greseala m- am 'ciocnit' cu degetul de masina de tuns, dar nu ...? (mai mult)
Buna. A luat cineva medicamentul Actonel pentru osteoporoza? Cu cat timp inainte si dupa nu am voie sa mananc sau sa beau cafea? In prospect scrie cu 30 de minute inaine si cu 30 minute. dupa, iar sora...? (mai mult)
Acum câteva zile de dimineață ma trezisem si nu mâncasem și am fumat o țigară, am început să aud un țiuit în urechi și să fiu ff amețit, am fost la baie și când am vrut să ies am leșinat...? (mai mult)
Salut, revin cu un update despre urechile mele. Cum am zis ca de revelion a bubuit o petarda langa mine (nu am dat eu ca sa nu se inteleaga gresit) si de azi dimineata aud in urechea dreapta un tiuit ...? (mai mult)
Bună ziua! Din iulie tot am arsuri la stomac si nu îmi mai trec, am fost diagnosticată cu colecistita! Am fost in camping și am mâncat jeleuri topite, shaorma și din 2019 tot am băut băuturi...? (mai mult)
Buna seara tuturor, am văzut pe Instagram astăzi că în China și Pakistan și Pakistan ar fi apărut" o nouă pandemie " este oare adevărat? Ce credeți o să ne reîntoarcem in 2020-2021?
Am fost racit si am avut dureri in gat din cauza racelii si am tuse. De ieri ma doare cand inghit mancare langa maru lui adam in dreapta ca si cum as avea ceva acolo. Eu am mai fumat ocazional rar si nu...? (mai mult)
Hei credeți ca as putea avea endometrioza am dureri ft mari la menstruatie câteodată stări de leșin mă balonez sânge mult cheaguri ft mari
Buna…vreau un sfat va rog am 18 ani Am inceput sa fumez din clasa a 9 pana acum in prezent doar ca prin clasa a10 am luat o pauza de 4 luni iar a 5 lune m- am apucat din nou de ele si pana in prezent...? (mai mult)
Ştie cineva dacă obezitatea provoacă depresie? Am 97 de kg şi plâng aproape din orice si am impresia ca sunt urâtă şi nu conversez nici măcar cu oamenii, parinții mei lucrează in afară dar...? (mai mult)
Cum pot renunță la tratament psihiatric iau de de 6 ani.
De ce un oftalmolog mi- a spus de astigmatism și altul de o ușoară miopie? Unul mi- a zis că trebuie purtați zilnic altul doar când stau pe telefon și când conduc! Ce sa mai cred? Oricum astigmatismul...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi spune ti si mie daca se mai confrunta cineva cu asta..de cateva luni de zile cam din septembrie cred mai exact stranut, am nasul infunat dar oricat as sufla nasul mucozitatile sunt ...? (mai mult)
Bună, Mă adresez și eu pentru câteva sfaturi și păreri de la persoane cunoscătoare de cauză. :) In cazul sindromului ovarelor polichistice: - se confirma faptul ca nu prea exista simptome...? (mai mult)
Dacă ma rănesc accidental la artera de la încheietură se poate întâmpla ceva nu foarte adanc
A mai patit cineva sa iasa pozitiv la droguri la analize de urina si sa nu fi consumat vreodata? Un tovaras a ajuns la spital dupa niste stari de greata de la vinul pe care l- a baut si acolo a aflat ca...? (mai mult)
Stie cineva de ce ma ia cu transpirati cand aprind tigare?
De un an jumătate nu am mai crescut in inaltime e o problema?(am 15 ani
Bună seara! Mai ia cineva zafrilla? Pt sangerari în afara menstruației? Eu sunt la a doua cutie și menstruatie nu mai am și am și dureri de sani! Este normal? Rog răspunsuri doar cine are idee...? (mai mult)
Va salut, o venit si la mine astazi preotul cu crucea Nu prea le am eu cu religia dar nu e posibil sa iei TBC sau alte bacterii daunatoare organismului de pe crucea aia? Cand a venit cu ea, eram confuz...? (mai mult)
Bună TPU! Cum verific la ce clinici din orașul meu se poate face controale cu trimitere de la medicul de familie? Aș vrea pentru endocrinologie. Târgoviște. Trebuie să mă duc la fiecare și sa sun...? (mai mult)
Bunicul meu stă în același loc de fiecare dată când merg la el să îl vizitez. Credeți că e din cauză că are Alzheimer?
Simt ca ar fi cineva in mine care ma face sa- mi fac rau. Uneori rezist dar chiar nu stiu ce sa fac când ma gândesc la el ma simt ciudat și parcă îmi mișcă corpul ca sa îl simt.ce pot sa fac sa...? (mai mult)
Salut si la multi ani! Aseara la 12 noaptea a bubuit o petarda/artifica langa mine si in momentul ala am simtit cum mi s- au infundat urechile si tiuit puternic. Acum m- a mai lasat tiuitul dar inca am...? (mai mult)
Bună,ce remedii naturiste în sarcină pentru diaree recomandați? Am 4 zile de când am, mi e frică să mă duc la spital să nu mă întorc cu alte boli!
De ce roșesc doar de la Grasă de Cotnari demisec și de la nici o altă băutură alcoolică, indiferent de concentrația alcoolică?
Ce se intampla daca am fard de ochi pe degete și mananc?
Daca iei suplimente de slabit dar nu tii neaparat o dietă si mananci normal, mai slabesti?
Salutare, de 2 zile ma doare destul de rau maseaua iar de 1 zi am inceput sa iau antibiotic. Doar ca dupa 1 zi de antibiotic nu s- a localizat nici o infectie nimic. Oare am tras curent asa rau si trece...? (mai mult)
Cred ca de vreo 7 zile am abdomenul umflat dupa ce mănânc zici ca am 5luni și diminețile când mă trezesc am puțin abdomenul umflat o să mă duc și la spital dar vreau să aflu și aici poate mai...? (mai mult)
Bună seara! Din cauza epilepsiei mai are mama mea amețeli cu senzație că s-a înnegrit în fața ochilor când sta la masa sau în pat?
Ceau, am si eu o intrebare, pentru persoanele care cunosc, au trecut prin asta, etc. Ma confrunt cu dureri severe de menstruatie inca de prima data de cand am inceput sa am. In prezent am ajuns sa ...? (mai mult)
Cum pot să ma fac să plâng când iau antidepresive și antipsihotice deci nu mai rezist dar orice fac nu mi vine să plâng să ma descarc și eu
M- am trezit cu o durere foarte puternică pe partea dreapta a gâtului in spate și durerea pleacă spre cap în sus. Cred ca am stat sucita dar mă doare foarte rău o simt ca un junghi când îmi mișc...? (mai mult)
La mulți ani un an nou fericit! Tatăl meu a fost diagnosticat de pneumonie bilaterala (la amândoi plămânii) și vreau să știu care sunt șansele să supravietuiască. Mulțumesc!
Acum în jur de o ora mi- a bubuit o petarda destul de urata aproximativ în mana. Mana e ok, problema este la urechi. Îmi țiuie la greu de vreo ora (nu pare sa se imbunatateasca) și nu aud la fel ...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si am 17 ani si as vrea sa stiu daca pot lua ashwagandha la varsta mea, mersi
Ce pastile sunt bune și își fac efectul garantat pentru somn? Am fost diagnosticat cu depresie și anxietate, prin urmare îmi este foarte greu sa dorm, adorm foarte greu și dacă dorm dorm câteva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
aurel111 întreabă:
SophiaSsX întreabă:
Effy35 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?