| Pufuletica98 a întrebat:

Pot face infectie vaginala chiar daca sunt virgina? Ps doar intreb Funda! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA!

O poţi contacta de la o toaletă publică, de pe un robinet/clanţă/capac wc folosit de o persoană infectată; sau poţi face chiar tu ( "autoinfecţie" ) din cauza unui tratament cu antibiotice ( dacă eşti mai sensibilă ), sau din alte cauze...

Toate cele bune.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,poti face chiar daca esti virgina

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti lua un microb de oriunde prosop, lenjerie etc

| Azµre a răspuns:

Da, cea mai des întâlnită este Candidoza. Dar poți face și altele, vaginită, anexită, și multe alte boli, chiar și herpes nu este exclus.
De aceea igiena trebuie să fie făcută cu un săpun cu PH neutru și nu geluri de duș sau alte prostii happy.
Lenjeria să fie de bumbac și schimbată des.
Alte informații te mai pot ajuta?

| Pufuletica98 explică (pentru Azµre):

Multumesc mult pentru raspuns! happy

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Da,nu are legatura cu virginitatea.

| Almássy a răspuns:

Ce are una cu alta?

| dreamgirl94 a răspuns:

Depinde la ce infectie te referi.dar da, se poatehappy oricum, nu e o rusine, adica eu am patit asta la mare din cauza mizeriei de pe plaja mi-a intrat probabil putin nisip si na.

| foreveryou a răspuns:

Da poti happy