| Latinmoon a întrebat:

Pot pati ceva daca nu mai iau un antibiotic pentru raceala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alphaking a răspuns:

Du-te la medicul de familie si roaga-l sa-ti prescrie un antibiotic diferit, cu o concentratie mai mica. Nu mai lua medicamente de capul tau, este periculos.

9 răspunsuri:
| Rapidistu47 a răspuns:

E posibil doar ca raceala sa dureze mai mult timp, si sa se accentueze ( sa tusesti/stranuti tot mai des, sa ai ochii rosii, obrajii palizi, si sa te simpti slabita de puteri).

| Latinmoon explică (pentru Rapidistu47):

Ce intreb eu si ce raspunzi tu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mai iei antibiotic, te imbolnavesti mai tare, adica raceala se agraveaza. Daca medicul ti-a prescris antibiotic pentru raceala, inseamna ca nu e o raceala tocmai usoara, asa ca ar trebui sa il iei.

| migi22 a răspuns:

Ai mare dreptate

| Alphaking a răspuns:

Daca nu iei antibiotic, nu te vindeci si raceala se agraveaza in timp.

| Latinmoon explică (pentru Alphaking):

Are concentratia mare si imi cam vine rau de la el...
Plus ca nu prea este pentru raceala...

| Ionut_Enache_Ionut_1995 a răspuns:

Cred ca daa

| Mediocre a răspuns:

Din cate stiu eu antibioticele nu se iau pentru raceala sau pentru o alta infectie determinata de virusurithinking Antibioticile sunt pentru bacterii.

| Latinmoon explică (pentru Mediocre):

Uneori pot face rau...

Întrebări similare