Doar te arzi de nu te mai poți întoarce de pe o parte pe alta, la un astfel de ten și asemenea expunere trebuie 50 protecție. a, și poți face și insolație
Las-o ca ea crede ca si daca-si pune busuioc sub perna in noapte de sanziene o sa-l viseze pe instalator. Pardon, pe fat-frumy pe cal maro.
Nu ți-ai mai luat-o in gură de mult?
Cand scrii ceva la postarile mele incepe sa duhneasca a gainat pixelat. Hai, ti-ai luat portia de atentie, fa un ou in alta parte!
De când așteptam o replică atât de penibilă . Mulțumesc. Acum poți să te speli ca să nu-ți mai miroasă găina când aude de mine. Cred că transpiră de la nervișori.
Nu ma enervez pe repărițe. As construi scoli, campanii, organizatii speciale pentru problemele lor.
Nu am văzut om cu atât de multe probleme și defecte vizibile, așa că ar trebui sa te ocupi mai întâi de tine . Cam ironic să construiască școli o repetentă. Nici repăriță nu sunt, dar mă bucur că ai impresia că știi ceva despre mine, zburlită mică.
Depinde si cum e afara ca daca e inorat...
Daca e soare si 30 grade intre 11-16 stai sub umbrela, reaplici SPF 30-50 la maxim 2 ore si te hidratezi f bine si o sa fie ok.
O ora ajunge inainte de 11 dimineata sau dupa 17, e prea mult si nesanatos asa o sa te arzi