| Elelena65 a întrebat:

Pot păți ceva grav dacă am mâncat trei bomboane cu lichior și sunt pe tratament cu antibiotic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

I-a taiat efectul antibioticului, odata ce nu aveai voie alcool deloc.

| Violleta2022 a răspuns:

Numai prostii manaci si apoi te plangi de stomac, de parca ai avea 2 ani si nu esti capabil sa intelegi ca nu ai voie deloc sucuri si nici alcool.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nicioadata sa nu combini antibiotic cu alcool.
Cand ai bagat alcool in tine, ai anulat antibioticul.
Daca patesti ceva grav? Depinde ce anume tratezi cu antibioticul.

Tine-te de tratamentul cu antibiotic, nu te mai faulta singur.

| Mindfulness a răspuns:

Alta deșteaptă!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu se mănâncă/bea nimic cu alcohol când ai tratament cu antibiotic. Nu își mai face efectul și te și strica la stomac și ficat

| Rapunzellrs1 a răspuns:

Ce deștepți în comentarii. nu este atât de grav dacă ai mâncat doar 3 bomboane cu un strop de lichior, stai liniștită. Grav este dacă ajungi la un pahar două?

| Elelena65 explică (pentru Rapunzellrs1):

O prietenă avea bomboane cu lichior și m-a servit, nu mi-am dat seama pentru că erau bomboane și nu am facut legătura. După m-am gândit că iau antibiotic.

| Claudiu193729 a răspuns:

Stai liniștit nu pătești absolut nimic de la 3 bomboane cu lichior, numai că pe perioada cât iei antibiotic ar fi bine sa nu mai consumi nici bomboane cu lichior și nici suc și nici alcool, fiindcă bomboanele cu lichior, sucul sau alcoolul de orice fel ar putea face că antibioticul sa nu mai aibă niciun efect

| Elelena65 explică (pentru Claudiu193729):

Înțeleg, mulțumesc

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, deoarece bomboanele contin o doză mică de alcol deci e ok