| doareu876345 a întrebat:

Pot raci la ovare daca beau apa rece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Puteti racii la ovare numai daca va turnati apa rece direct in vagin, fiindca cea care o turnati pe gura, poate ajunge numai in stomac, nicicum in ovare.

| Cosmin86 a răspuns:

Poti pune o intrebare mai stupida de atat?

| doareu876345 explică (pentru Cosmin86):

Sunt de parere ca pe aceasta platforma sunt intrebari mult mai stupide. daca nu ma crezi uita te in categoria Dragoste si Sex.

| Zuzu1991 a răspuns:

Poti sa racesti la orice
apa rece nu produce nici un fel de raceala... OARECARE
DAR
slabeste organismul si unde e mai slab (posibil la ovare) reactioneaza naspa

| Floridori a răspuns:

"Raceala" la ovare este, de fapt, o infectie.Infectiile au cauze patogene (bacteriene, fungice etc.).
Apa rece, frigul, aerul conditionat, ventilatorul, orice altceva nu au legatura absolut deloc si nu pot influenta sanatatea organelor tale reproducatoare.
Poti sa stai si cu fundul pe un cub de gheata in timp ce tii aerul conditionat la maxim, tot nu ai putea sa dezvolti o infectie din atata.
Infectia, daca exista, are o alta cauza, sau daca exista o afectiune, sigur s-a dezvoltat in alte conditii.

| Alverto a răspuns:

Nu. Doar dacă ai stat într-un loc foarte rece. E ca și atunci când te lovești la picior, doar pentru că a ieșit o zgârietura nu înseamnă că vei paraliza. Așa și aici

| doareu876345 explică (pentru Alverto):

Am aerul conditionat ce imi bate fix in picioare. am pantaloni lungi, dar dorm fara sosete

| Alverto a răspuns (pentru doareu876345):

Da. Din asta e posibil. Și cel mai probabil de la aerul condiționat

| Adolf8 a răspuns (pentru doareu876345):

Nu te poziționa să te bate aerul rece pe picioare, șosetele sunt de mai mare folos decât pantaloni lungi, de la picioare reci răcești ușor la ovare, probleme la rinichi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inafara de o durere în gat nu!, nu poți răci la ovare.

| Adolf8 a răspuns:

Categoric nu!

| diNNozo a răspuns:

Nici vorba!