anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot ramane insarcinata daca am avut relatii intime inainte si in timpul menstruatiei? care sunt simptomele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

DA! DA! POTI! DECE NU TE-AI PROTEJAT? CE-I CU VOI, OAMENI BUNI? DACA NU TE DUCI URGENT LA UN CABINET DE PLANIFICARE FAMILIALA, AI SA VEZI, SI SIMTI TU NUMA` SIMPTOME!

Janina
| Janina a răspuns:

Da poti ramane..si simptome esti ametita, iti e greata, oboseala tralalauri din astea

| oooooooo a răspuns:

Bineinteles ca poti ramane! si simptome se poate sa fie tarziu atunci cand apar.nu o sa ai ameteli din prima saptamana. fa un test de sarcina, mergi la ginecolog si apoi invatati sa va protejati, nu mai fiti atat de incostienti.in felul asta poti impiedica o viata sa vina pe lume(facand un avort)sau poti aduce pe lume un copil pe care, poate nu il doresti, si cine stie ce se poate intampla.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, poti ramane. Poti ramane insarcinata in orice perioada a lunii. Cat despre simptome... eu te sfatuiesc sa faci un test de sarcina daca crezi ca ai ramas, nu sa cauti simptome pentru ca ajungi sa t-i le autoinduci. Bafta!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti. Simptomele vor aparea cam la o luna de la conceptie: oboseala, somnolenta, balonare, greturi matinale, dureri mamare.

| dida a răspuns:

Eu stiu ca inaintea menstruatiei e cea my fertila perioada. in ceea ce privesc simptomele, acestea variaza de la o persoana la alta dar principalele ar fi: greata, ametzeli s. a. e prea devreme pentru simptome my accentuate, in orice caz gandeste_te bine si fa un control.happy

| Maria_Ana_1997_f a răspuns:

In timpul menstruatiei?
chiar nu imi dau seama cum ai putut face asa ceva! chiar nu mai ganditi deloc!