| anonim16121 a întrebat:

Pot sa beau bere fără alcool chiar daca am probleme cu inima?(sunt probleme minore, am tratament in jur de o săptămână în fiecare lună).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Parerea mea este ca poti, cred ca face si bine, te linisteste hameiul din bere, atat timp cat berea nu contine alcool.

| Evolution a răspuns:

Eu stiu ca in orice tratament, atata timp cat iei pastile nu ai voie absolut deloc alcool.
Avand in vedere ca e bere fara alcool, eu zic ca nu ar fi vreo problema.
Insa pentru siguranta ta, ar fi bine sa intrebi un medic cardiolog.
Nu stiu daca te costa o intrebare, efectiv cand ai drum la un cabinet ceva, poti sa intrebi.
Eu am facut un tratament pentru raceala si am fost pana la un cabinet privat (nici nu il cunoasteam) si l-am rugat doar sa il intreb ceva. I-am explicat ca e ziua unui prieten si daca am voie sa beau sau nu alcool. Si mi-a zis ca atata timp cat iei pastile, alcoolu nu este recomandat. Poate sa provoace reactii adverse cu substantele din pastile.
Succes!