Poti lua vitamine o perioada, apoi sa faci o pauza, dupa care sa reincepi daca consideri ca este nevoie.
Proteine ingrasa mai greu decat carbo, grasimi, deci incearca o dieta bogata in grasimi daca vrei sa te ingrasi, proteinele inhiba foametea asa ca nu ai chef de mancare apoi
Grasimile se impart in saturate si nesaturate. Cele nesaturate sunt bune pentru organism.
Asa e
Da. Poți lua suplimente pe baza de proteine. Sunt sticluțe numite Nutrini Drink aduse din Franța care au în jur de 400 de kcalorii per sticluță. Sunt scumpe dar nu iti garantez ca te vei îngrașă prea mult. Pe lângă asta încearcă sa fii sedentara și sa mănânci mai mult. Eu am fost anorexică si am băut aceste proteine lichide timp de mai multe luni. Nu m-au ajutat pentru ca eram bolnava dar acesta nu este cazul tău deci ar putea sa te ajute
O proteina are ZERO carbohidrati...
Tu vrei sa spui gainer(sau supliment) cu proteine si carbohidrati...
Nu e cazul sa te ingrasi doar de dragul ingrasarii. Daca faci sport si iei in greutate, bine. Dar sa pui grasime pe tine nu-ti foloseste la nimic, ba dimpotriva.
Te ingrasi daca ai surplus caloric(mananci mai multe calorii decat arde corpul tau) incearca sa mananci circa 2 g de proteina pe kg corp. Si carbohidrati 2 g si ceva. Evita mancarurile prajite si sucurile carbogazoase. Si in legatura cu suplimentele proteice, atat timp cat iti iei proteinele din alimentatie si esti in surplus caloric nu ai nevoie sa dai banii pe suplimente, cu banii aia cumperi piept de pui
Poti lua 4 sau 5 mese pe zi, sanatoase si la oarele corespunzatoare..nu are rost sa bagi proteine.te strici singur! Obtine proteine din ALIMENTATIE! spor