| linsey a întrebat:

Pot sa imi fac baie in timpul Rubeolei, mai exact a eruptiei? Fruuuna :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
daca stam logic sa gandim, nu trebuie sa faci baie, dar un dus asa repede tot trebuie ca doar nu o sa stai 7-10 zile fara baie, doamne fereste..important e sa nu stai in cada, sa faci un dus fugitiv.
O seara bunahappy

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru caramela):

Caramela nu stii sa citesti? Am zis ca nu are voie sa iasa afara vreo 7-10 zile.Tu ai crezut ca nu are voie sa-si faca baie 7-10 zile? Sa te lamuresc:
Izolat = A sta singur (intr-o incapere, sau in general) /separat.
http://dexonline.ro/definitie/izolat

| caramela a răspuns (pentru Andyᵗᵐ):

Alooo, ce te aprinzi in halul asta? am dat in cap? stiu sa citesc, dar mai stiu ca am crescut 2 copilasi si cu 24 de ani in urma, medicul pediatru a zis ca nu i l pot baga in baita, dar il pot spala cu un prosopel sa nu se irite in zonele intime..deci asa cum am scris daca citeai bine dumneata, vedeai la inceput ce am zis.
Pa pa si nu ma invata tu pe mine ce inseamna IZOLAT!

Nu am inteles ce ai scris dar nici nu ma mai chinui sa gandesc.

K-bye

Vai ce filozof "estem".

Vrei mereu sa ai cuvantul ultimul/a? eu te las

Nu doar sa fac conversatietongue

Deci cauti cearta big grin mai bine te-ai pune la raspuns intrebari ca doar de asta e site-ul.

Si eu ce fac acum? nu raspund? nu ma cert si nici nu caut cearta ca nu imi sta in fire.dau un:* sa iti treaca supararea?

Deci esti un/o pacifist/a

Sunt o...si daca te uiti in arhiva me, nu m-am certat cu nimeni!

| Empathizer a răspuns:

Poti sa faci dus cu apa calduta fara probleme. Rubeola nu e varicela, eruptia e doar cu pete, nu cu vezicule care s-ar putea rupe. Dar baia in cada, cu apa fierbinte, ar putea sa-ti creasca febra si va inrosi temporar si mai mult petele de pe piele. De aceea e de preferat dusul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,dar iti face bine daca te poti spala usor cu apa rece.

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Atat dusul sau baia, acestea sunt interzise cat timp nu au disparut bubitele.Si vreo 7-10 zile sa stai izolata, iar rubeola nu impune un regim.Mai multe informatii aici:
http://dr.herdea.ro/medicale/62/rubeola_pojarel