| iTzRake a întrebat:

Pot sa imi maresc plamani cumva?(prin sport sau prin alt ceva)
Ptr alergare de exemplu nu pot alerga prea mult pentru ca ma taie respiratia dupa 5-6 min de alergare normala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Aici nu este vorba numai de capacitatea plamanilor, ci si de lipsa de antrenament.
http://safiitusanatos.manager.ro/......lamanilor/

| chRoNosSx a răspuns:

Da... parca puteai sa-ti bagi un fel de silicoane sa-ti maresca pieptul... parca nu sunt sigur straight face dar totusi nu cred ca vrei big grin.

| YuliaNhO a răspuns:

Daca vrei sa ai rezistenta trebuie sa iti faci un program pe care sal respecti zilnice, care sa includa o dieta portivita si exercitii fizice zilnic. Iar in partea cu alergarea doar prin exercitiu vei reusi sa alergi mai mult. Eu cand am dat la liceul militar, pentru conditie fizica alergam in fiecare seara cate 1 km alergare usoara si 1 viteza cu pauza intre ele de 5 minute, iar dupa cateva saptamani faceam 2km viteza fara pauza.

| No0oName a răspuns:

Eu ti-as recomanda inotl mai exact scufundarile in fiecare zii faci exercitii de respiratie timp de 2 luni zi de zii mergi la piscina timp de o ora si faci scufundari pe zzii ce trece iti va fi din ce in ce mai usor! bafta

| Barmaleus a răspuns:

Cred ca inotul te-ar putea ajuta, dar e destul de solicitant. Poate ar trebui sa incepi cu ceva mai usor, gen plimbari cu bicicleta.