| Bellaconcavella a întrebat:

Pot sa mai intretin relatii sexuale daca am candidoza vaginala? Mi-ar face mult rau? tin sa mentionez ca nu e intr-o stare foarte avansata si ca ma tratez
Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Foloseste prezervativ, altfel iti vei infecta partenerul si el te va reinfecta la loc dupa vindecarea ta.

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Daca vrei, sa o transmiti si partenerului tau, atunci da, puteti sa intretineti relatii sexuale. oh go on
Daca o are si el si inca n-ati inceput tratamentul (in mod normal se face de ambii parteneri), atunci puteti sa intretineti relatii sexuale, insa in orice caz, ar fi mai sigur, s-o faceti cu prezervativ.winking Bafta!winking day dreaming

NOname
| NOname a răspuns:

Acum am observat, ca ai scris, ca esti deja sub tratament.
thinking Din cate stiu, nu este recomandat. Dar daca merita riscul, atunci fa-o, dar obligatoriu cu prezervativ.winking

| zacrazy a răspuns:

Poti dar nu e recomandat.