| mihaelutzaaa2012 a întrebat:

Pot sa raman insarcinata? am avut contact sexual cu pr meu ieri, primul act a fost protejat apoi s a spalat si am avut al doilea act neprotejat dar nu a ejaculat fiindca nu am ajuns pana la final/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti. Daca intre cele doua acte sexuale a urinat, atunic riscul de sarcina este intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai tu (de la lichidul preejaculator). Daca nu a urinat, atunci cu certitudine a ramas sperma pe uretra si riscul de sarcina este mult mai mare (intre 5 si 90%)

| Al999 a răspuns:

Daca s-a spalat bine cu apa si sapun inseamna ca nu ramai.

| mihaelutzaaa2012 explică (pentru Al999):

Sunt foarte stresata de lucrul asta, insa el este sigur ca nu am cum sa raman fiindca nu a ejaculat deloc a doua oara

| Al999 a răspuns:

Daca nu a iesit sperma din penis inseamna ca nu ai ramas insarcinata mai ales ca si s-a spalat

| Al999 a răspuns:

Si fa-ti un test de sarcina ca sa fi sigura

| mihaelutzaaa2012 explică (pentru Al999):

Asa o sa fac, dar abia au trecut 2 zile.

| ramona1989 a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata daca a 2-a oara nu a fost cu finalizare si este absolut sigur de asta.

| ramona1989 a răspuns:

Eu zic ca nu poti fi insarcinata, dar pentru siguranta ta poti lua pastila de a 2 a zi, se numeste postinor se ia la interval de 72 de ore de la contactul sexual neprotejat.nu are rost sa astepti sa faci testul daca iti este frica si nu esti sigura, asa vei putea sta linistita

| mihaelutzaaa2012 explică:

Da e sigur si eu la fel. desi el nu a urinat inainte de al doilea act ci doar s a spalat si ma gandesc ca poate o fi ramas spermatozoizi pe canal. ce zici?

| mihaelutzaaa2012 explică:

Nu a iesit sperma din penis deloc, v am sp al doilea act nu a durat mai mult de 1 min si nu s a finalizat dar nu a urinat intre acte