Da, poti. Daca intre cele doua acte sexuale a urinat, atunic riscul de sarcina este intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai tu (de la lichidul preejaculator). Daca nu a urinat, atunci cu certitudine a ramas sperma pe uretra si riscul de sarcina este mult mai mare (intre 5 si 90%)
Sunt foarte stresata de lucrul asta, insa el este sigur ca nu am cum sa raman fiindca nu a ejaculat deloc a doua oara
Daca nu a iesit sperma din penis inseamna ca nu ai ramas insarcinata mai ales ca si s-a spalat
Asa o sa fac, dar abia au trecut 2 zile.
Nu poti ramane insarcinata daca a 2-a oara nu a fost cu finalizare si este absolut sigur de asta.
Eu zic ca nu poti fi insarcinata, dar pentru siguranta ta poti lua pastila de a 2 a zi, se numeste postinor se ia la interval de 72 de ore de la contactul sexual neprotejat.nu are rost sa astepti sa faci testul daca iti este frica si nu esti sigura, asa vei putea sta linistita
Da e sigur si eu la fel. desi el nu a urinat inainte de al doilea act ci doar s a spalat si ma gandesc ca poate o fi ramas spermatozoizi pe canal. ce zici?
Nu a iesit sperma din penis deloc, v am sp al doilea act nu a durat mai mult de 1 min si nu s a finalizat dar nu a urinat intre acte