anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot sa raman insarcinata daca pe 17 mi-a venit ciclul iar pe 20 m-am culcat cu prietenul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar riscul este foarte, foarte mic.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nu. nu exista nici o sansa. Ovulul nu este destul de matur dupa 3 zile incat sa poata fi fecundat.

| elena a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, cu conditia ca 17 si 20 sa fie in aceeasi luna.

Laur
| Laur a răspuns:

Poti ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, chiar si in timpul menstruatiei. Majoritatea femeilor au ciclul menstrual de 28 de zile, cu ovulatia in ziua a 14-15-a, dar exista femei cu ovulatie spontana, declansata de actul sexual in sine. Din cauza asta metoda calendarului are eficienta mica in comparatie cu alte metode de contraceptie.

auran
| auran a răspuns:

In mod normal nu, dar mai stii uneori ne mai putem insela si noi

cami
| cami a răspuns:

I`auzi. acum poti sa dormi linistitatongue

| alma a răspuns:

Si daca ai ramas insarcinata ce daca, trebuea sa-ti pui intrebarea inainte de a te culca cu prietenul.Pa

| CrucifiedCountess a răspuns:

Teoretic, nu. dar nu te culca pe-o ureche.bafta!

| mikiscence a răspuns:

Logic nu... dar cum fiecare organism e divers...si cum ovulatia poate aparea si subit...nu-i exclus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca DA