Pai ai slăbit până acum? Că bănuiesc că nu te-ai obligat să mănânci și să vomiți în fiecare zi.
Da si nu. Daca la micul dejun mancai o omleta din 5 oua + sunca + paine + nu mai stiu eu ce si ajungeai pe la 500 si ceva de calorii, daca il tai de pe lista, sigur se va vedea o diferenta cu -500 de calorii zilnic.
Daca la micul dejun mancai 2-3 biscuiti cu o cana de lapte... nu prea cred ca o sa vezi vreo diferenta.
Ideea principala e sa mananci mai putine calorii decat arzi, ceea ce se numeste deficit caloric. Desigur, ar ajuta daca acele calorii ar provenii din alimente sanatoase. Una e sa mananci 500 de calorii dintr-o punga de chipsuri, alta e sa mananci 500 de calorii dintr-un piept de pui + o salata, etc.
NU mai manca seara asa de mult. Iti incarci stomacul, obosesti ficatul. In conditiile astea vei putea manca dimineata. Masa de dimineata e importanta. Pe cea de seara o poti sari.
Musai să mănânci dimineața, orice, măcar un pic.
Nu mânca după ora 6 seara.
Nu mânca dulciuri.
Nu bea sucuri.
Micul dejun are mai putine calorii si grasimi fata de cina mancata de romani. Ideea rationala nu este sa sari o masa. Nu te ajuta la nimic. Ideea e sa manaci fiecare masa in mod echilibrat si alimentele potrivite corpului tau.
O vizita la un nutritionist te-ar salva. In rest, netul=doar vorbe-n vant care nu se potrivesc corpului tau.
Nu. Nu poti in micul dejun trebuie sa mananci cel mai mult nu mai manca seara atat de mult cel mult o supa dar micul dejun ai fi cam prost sa renunti la el incearca sa mananci ceva usor ex:omleta, oua, paine cu gem
Iti trebuie cele mai multe vitamine proteine indeajuns ca corpul tau sa nu ceara mancare multa
SPER CA TE-AM AJUTAT CU RAPUNSUL MEU SI DIN NOU NU FI PROST SA RENUNTI LA MICUL DEJUN