Castile de urechi sunt mai periculoase decat cele normale. Oricum ar fi iti uzezi auzul. Urechile sunt facute pentru sunete pana in anumiti decibeli. DACA treci cu mult peste limita normala iti uzezi timpanul si poti vedea o scadere in puterea auzului, bineinteles ca in timp. Ca si cum ai merge cu masina tot timpul turata si la viteza maxima, ii dai pana la podea. Asa se uzeaza si timpanul daca iti bati joc de el. Si ochii se slabesc dupa un timp daca stai tot timpul sa citesti marunt sau cu ochii in ecran. De ce sa asculti muzica la maxim cand o poti da pe un 70% sa zicem si sa nu ai probleme nici acum sau in viitor?
Eu am ascultat in casti la maxim foarte mult timp. Aud doar ca nu chiar asa de bine cum auzeam inainte.
La o boxa normala (jbl; Sony; etc) nu, infierent cat de tare dai muzica, doar pe o boxa dinaceea de la concerte ai putea surzi, dar doar daca ai sta cu urechea lipita de ea. Boxele sunt gandite sa nu surzesti indiferent cat de mult/tare asculti. Deci stai linistit Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: