Da, dar poti lua boala de la el.
Ca idee, toate ciupercile se pot mânca. Dar unele doar o singură dată.
Nu-i recomandat sa bei dupa nimeni, cu atat mai mult dupa cei care au boli cu transmitere sexuala.
În general nu este o idee bună să bei după nimeni (cu excepția persoanelor foarte apropiate gen partener, copiii tăi, etc). Cu atât mai puțin după necunoscuți care au boli venerice, deci este clar că nu sunt deloc atenți la sănătatea lor în general, deci pot avea tot felul de boli transmisibile prin salivă.
Și de ce ai vrea să bei dintr-o doză de suc după o persoană despre care știi că are boli venerice? Mori de sete dacă nu bei sucul ăla?
Chestia e ca, colegul meu mi-a cerut o gura de suc si m-am simtit asa sa nu ii dau, cum ar trebui sa reactionez?
Poți să-i spui "nu dau la nimeni să bea din sucul meu".
Oricum, văd din întrebările tale că de fapt tu ești ăla care e "familiarizat" cu bolile venerice... Deci i-ai face un bine colegului dacă l-ai refuza.
Depinde ce are, daca are hepatita poti sa bei linistit ca nu se ia, daca are TBC nu bei ca e posibil sa iei.
Sunt boli venerice care nu se transmit bucal (doar daca nu a umblat cu gura pe la intimitati), dar sunt si boli care se transmut si bucal - ex. sifilisul.
Se iau prin schimb de fluide. Inclusiv prin ingerarea salivei altuia. Ca bolile nu raman blocate in cuc si pasarica. Ele circula prin sange si alte fluide ale corpului.
anonim_4396 întreabă: