anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poti contacta varicela de mai multe ori?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti. Se considera ca nu la intervale mai mici de 7 ani. Totusi, sunt rare persoanele care fac varicela de mai multe ori in viata. Cele mai multe persoane care se expun la virusul varicelo-zosterian in momente de imunitate scazuta, daca au facut varicela in trecut, fac fie zona zoster fie o oforma de encefalita subacuta.

12 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Desigur.depinde de organism si de formele boliiwinking.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Dupa cate stiu eu nu. O data avuta boala, corpul are imunitate la ea.Este ca si cum s-ar fi facut vaccin contra ei.

Răspuns utilizator avertizat
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu.Ai imunitate daca ai facut-o o data!

| DeeDee28 a răspuns:

Nu, pentru ca odata ce ai contactat boala, corpul produce anticorpi si a doua oara virusul nu va mai putea "invada" corpul deoarece acestia vor lupta pentru a-l distruge

| alexflor87 a răspuns:

Nu. Aceasta este o boala a copilarie care se face o singura data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. exista putini oameni care patesc asta de mai multe ori, dar da, se poatetongue.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...eu am facut de 3 ori pana acum straight face

| anad a răspuns:

Fiul meu a facut-o si la 5 ani si la 18 ani. Da, poate sa recidiveze.

| miumiu a răspuns:

Ei bine varicela nu, dar din nefericire eu am patit-o! Deoarece a fost epidemie de varicela (acum 2 ani)si eu avusesem, am contactat adoua forma a boli adica ZONAZOSTER, e asemanatoare cu varicela, si de obicei doar adultii o fac, dar exista si exceptii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit ca varicela ar avea 3 forme: mica, mijlocie si mare. e adevarat? prin urmare se face de 3 ori (dupa forma ei)?

Întrebări similare