Greutatea pune picioare pe picioare si din pacate nu-i bine, ca te dor picioarele, de exemplu eu am pus 25 de kg in 4 ani si simt diferenta,jumatate din masa musculara o avem pe picioare desi poate suporta o greutate mare dar repet simti asta cand te ingrasi,nu carnea pune presiune pe oase si greutatea pune presiune pe picioare, oasele nu cresc dupa o varsta, multa carne si faceau miscare multa, nu poti compara barbati de atunci cu barbati de azi, suntem cei mai slabi barbati din istoria umanitati, daca n-am inteles bine intrebarea imi poti explica mai bine, pentru ca cunosc chesti de anatomie
Oasele tale cresc pe toata perioada copilariei si a adolescentei. Cand s-a terminat adolescenta s-a incheiat si cresterea oasaturii.
Pe oase se dezvolta muschii si mai pare grtasimea si evident pielea, venele samd.
Ce se modifica tot timpul la un om, dupa ce a trecut de adolescenta este grasimea si masa musculara, pentru ca oasele nu mai cresc si raman asa pana la batranete.
Te faci mare si gras daca manaci multa mancare, multi carbohidrati, dulciuri samd.
Ramai suplus si musculos, daca faci mult sport si manaci cu atentie, carne si vegetale, fainoasele/ pastele, cerealele si duclsiurile, nu prea au ce cauta in dieta celor care tin la muschii lor.