Da, de aceea e important sa nu iei medicamente dara indicatia medicului. Una dintre cele mai frecvente hepatite medicamenstoase e dupa administrarea de Paracetamol.
Da, poti face hepatita medicamentoasa. Nu lua medicamente fara prescriptie medicala.
Nu...numai in caz daca iei ceva medicamente care au gust oribil.si tie scarba de ele
Da...se numeste hepatita medicamentoasa care se trataeaza cu protector hepatic de genul Liv52 si cu regim alimentar pentru cateva luni...am patit-o eu din cauza tratamentului pentru pneumonie
Da. Ficatul este un filtru. Daca il "poluezi" mai mult decat poate filtra pot sa apara "defectiuni" manifestate sub forma de hepatita medicamentoasa. De multe ori, este mai parsiva si mai periculoasa decat celelalte tipuri de hepatita... Apare exact atunci cand s-a instalat definitiv si cheltuiala pentru "reparatii" este foarte mare...
Poti lua, si este si recomandabil sa iei, suplimentul natural Liv52 in cazul in care iei "un pumn de medicamente". Sau, incearca, pe cat posibil, sa inlocuiesti aceste medicamente cu o dieta corecta si un stil de viata corect, poate si cu niste suplimente nutritive. Daca esti interesat(a) despre suplimente nutritive imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com
Iti doresc multa sanatate!
Daniela