| 1234789 a întrebat:

Poti ramane gravida cand iei pentru prima data anticonceptionale si ai uitat o pastila.am luat-o imediat ce mi-am amintit.in mai putin de 12 ore.acu sunt in pauza de 7 zile si nu mi-a venit menstruatia.sunt deja in a treia zi.astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Nu esti! Stai linistita.Ciclul poate veni si in a 7a zi de pauzahappy

7 răspunsuri:
Laur
| Laur a răspuns:

Poti sa ramai, dar nu pentru ca ai uitat pastila, ci pentru ca nici contraceptivele orale nu sunt 100% eficiente. Sangerarea poate sa nu apara deloc, dar oricum trebuie inceput noul blister in a 8-a zi de pauza.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, poti.

| EUSIATIT a răspuns:

Depinde in ce perioada ai fost /daca era intre a9 asi a14 a zi ...cam riscant dar totusiasteapta poate nu e nimic grav

| emima a răspuns:

Poi si sora mea ia anticonceptionale si a uitat o pastila si nu a ramas insarcinata dar depinde de organism cred
multa bafta

| Cryssy a răspuns:

Fa un test sa fii sigurawinking

| ejaxz a răspuns:

Nu. dar de alta data fii mai atenta.

| mikella a răspuns:

Intradevar poti ramane, problema cea mare e ca dat ramai insarcinata si pastezi copilu e posibil sa iasa cu probleme de sanatate. oricum ai grija de tine.