Nu te mai gândi la toate prostiile uite soluția asta este fabricată special pentru cazuri din astea
pentru că conține MAGNEZIU aur argint...
https://vegis.ro/......ppm-240ml/
bagi din ea 16 mililitri la fiecare ora
Mai iei câte 3 pliculete pe zi de Bronhoklir pentru tuse uscată
să nu iei cumva 4 pliculețe pentru că faci risipă si mai trebuie și la alți oameni pe planetă!
https://comenzi.farmaciatei.ro/......da-p326923
Acum dacă tot ai mai vrea ceva pentru că ți-se pare cam puțin ceea ți-am sugerat până acum
ai putea să mai bagi așa ca să te simți tu bine psihic că ai luat detoate șî
Sirop de brad in miere Eco de salcam, 230 ml
https://comenzi.farmaciatei.ro/......na-p324685
Nu costă mult și mie chiar imi place la gust.
Gata ai scăpat, de acum înainte dacă mai poți mască dinaia medicinală schimbă-o foarte des si stai cu ea câteva minute doar când este absolut nevoie pentru că din ea se desprind niste ațe de plastic aproape invizibile care jenează pe trahee si te face să crezi că ai cine știe ce paranoia.
Așa cu ce ți-am zis eu aici nu dai mai mult de 100 lei pe toate chestiile astea si scapi de stresuri. Si nici nu au ce rău să îți facă, si pe viitor poartă fular dar din bumbac din lucuri naturale nu sintetice! pentru că lâna mohairul sau fibrele sintetice pot să se desprindă din ele micro fibre care pot să îți dea acea senzație nasoală de mâncărime tuse ceva enervant un gunoi pe acolo pe trahee.
SI acum cât te cureți încercă să tușești ca și când ți-ar fi întrat o frimitură de pâine în plămâni și ai vrea să o dai afară, să iasă dacă cumva e ceva mizerie lipită de CILII din trahee, pentru că nu mulți medici se gândesc că în cilii de pe trahee se mai pot opri tot felul de frimituri de mâncare sau praf șî în timp poate să devină jenantă senzația.
EU AM FOST ȘI AM FĂCUT AEROSOLI VRE-O 20 ANI ȘI NIMENI NU ȘTIA CE AM
CREDEAU CĂ AM ASM
credeau fiecare câte o prostie
dar în realitate când am tușit foarte puternic a zburat din traheea mea un mic bol alimentar
din frimituri de ceva pâine carne mâncare alterată putrezită care se strânsese în decursul anilor de zile acolo și tot îmi dădea acea senzație de mâncărime în nas gât urechi și de puțină tuse nici eu nu știam cum să o descriu.
și de când a sărit acel bol mic cât o nucă din dulceața de nici cam cât un bob de fasole mai mare
de atunci gata nu am mai luat antibiotice nu am mai răcit la plămâni
și până atunci cred că 70% din perioada unui an ori luam antibiotice ori făceam injecții cu antibiotice
chiar am făcut și radiografii si mereu după radiografii îmi spunea instataneu să iau antibiotice
DAR NICI UN MEDIC NU A FOST DESTUL DE DEȘTEPT SA SE GÂNDESCĂ SĂ BAGE O CAMERA VIDEO DE FILMAT PE ACOLO SĂ VADĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN REALITATE
așa că de atunci mi-am pierdut încrederea in medici
prima dată încerc cu tămâie și zeamă de clpopt și pe urmă dacă nu merge cu sirop din muguri de brad mai mă gândesc să mai intreb șî un medic,.
Dacă decurs de 20 ani nimeni nu sa gândit sa se uite ce se întâmplă pe traheea mea ci toti mă trimeteau la aerosoli
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: