| UmbraDeVulpe a întrebat:

Poti sa ai infectie urinara daca nu urinezi des si nu ai nici un simptom? Adica daca nici nu urinezi des, nici nu te ustura, si etc. Ca imi miroase penisul si nu urinez des, nu ma ustura nu nimic.. Si am cumparat ceai de merisor si inca nu stiu ce ca sa vad cum e dupa dar nu stiu, daca nu e vorba de infectie urinara nu voi pati ceva daca voi consuma ceaiul asta + ce am mai cumparat? Ca am mai cumparat ceva pe langa ceai deci, tot pentru infectie urinara. Nu imi vor face rau daca am altceva si nu infectie urinara? Daca am infectie urinara o sa imi treaca consumand ceaiul si ce am mai cumparat? Daca nu urinez des si nu ma ustura cand urinez si asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Penisul miroase urat de la smegma (aka lubrifiantul lăsat de la mama natura), de aceea e necesar să te speli macar la 2 zile sau și la o zi, pentru a nu mirosi te miri cum.
Daca nu te ustura, nu e infecție urinară

Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Înseamnă că trebuie să te speli mai des in acea zonă, dar nu mai mult de 2 ori pe zi

Trebuie sa te speli cu apa caldă și să te razi eventualhappy
Fiind o zona in care nu pătrunde aerul, e mai complicat cu aerisirea

Nu,pur și simplu așa e corpul tau

| ClaRa91 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Raspuns de la OmegleAl:
Are UmbraDeVulpe infectie urinara?
OmegleAl: Are!

| LisaJulie a răspuns:

Spală-te acolo și nu folosi săpunuri care irita!

| ClaRa91 a răspuns:

Cine spune ca ai infectie urinara? Mergi la medic.