| AvalohAlyn a întrebat:

Poti sa slabesti si fara sport? Nu am fost niciodata prieten cu sportul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fara miscare nu ai cum sa slabesti. Nu e nevoie sa faci sport, poti de exemplu sa mergi. Mie, care nu sunt deloc prietena cu sportul mi s-a recomandat, de catre medic, sa fac minim 8 kilometri in fiecare zi.

| Kerre a răspuns (pentru Brigaela):

Serios? nu ai cum sa slabesti fara miscare? inainte de a mai da sfaturi de genu ca sa induci oamenii in eroare te rog informeaza-te mai intai, Multumesc.

| Brigaela a răspuns (pentru Kerre):

Ok, ai dreptate, trebuia sa fac o mențiune: daca nu esti suficient de idiot sa iti pui viata in pericol

| Kerre a răspuns (pentru Brigaela):

Daca slabesti fara sa faci miscare atunci iti pui viata in pericol? Imi poti da si mie un link sau ceva ca sa vad de unde ai scos-o si pe asta. Nu vad ce iti pui in pericol daca slabesti cum trebuie fara a face sport.

| Brigaela a răspuns (pentru Kerre):

Nu am un link, am o facultate de medicină in spate. Cum sa slabesti cum trebuie, atata timp cat un regim alimentar sanatos si echilibrat nu poate contine, nicicum, sub 1200 de calorii? Iar daca stai toata ziua pe canapea consumi maxim 800? Sigur, tu poti sustine ca exista unii care au inventat regimul sanatos de 150 de calorii pe zi, dar asta este doar o prostie.
Nu vreau sa te contrazic, nu imi place sa fac asta si nici nu merita, sunt convinsa ca fiecare dintre noi va ramane cu impresia initiala.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Brigaela):

Eu am slabit si fara sa imi pun viata in pericol. Mananc pe saturate, dar... am elemente excluse de la mancare.
Asa ca - asa cum ti-am mai spus - abtine-te de la a mai da sfaturi, ca numai idiotenii debitezi.

Ai pe dracu'n spate, nu facultate de medicina. Chiar crezi ca suntem prosti si nu ne putem da seama ca ceea ce sustii sunt niste tampenii? Eu mananc pe saturate si am slabit fara sport, decat mersul pe jos in fiecare zi peste 30 de minute (ca nu am timp), iar vara muncesc fizic in gradina. Am slabit pe parcurs de 3 ani 10 kg. Si mananc inclusiv slanina si smantana.

| Brigaela a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Pai tocmai ai spus ca faci miscare. Exact ce recomandasem si eu: mers pe jos.

Baiatul spunea de sport, nu de miscare. Iar nu ti-a functionat singurul neuron pe care-l ai.

| Brigaela a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Eu am subliniat in raspuns ca e vorba de miscare, se intelege clar. Mai citeste o data răspunsul meu si vedea ca te superi degeaba

| Kerre a răspuns:

DAA! ai cum sa slabesti fara a face miscare, insa te indemn sa o faci pentru ca iti va imbunatati "viata". Factorul principal care influentiaza slabirea este ALIMENTATIA! Daca esti intr-un deficit caloric vei slabi, dar daca esti intr-un surplus caloric atunci te vei ingrasa.

Întrebări similare