"But when prepared in these ways, they can lead to weight gain, diabetes and heart disease, according to the Harvard School of Public Health.
In fact, a study published in 2017 in The American Journal of Clinical Nutrition found that people who ate fried potatoes twice a week saw an increased risk of death. "
Deci crestere in greutate, diabet si boli de inima (de multe ori ducand la infarct miocardic acut).
Inseamna ca nu depasesti numarul de calorii necesare pe zi.
Pe termen lung, da.
Nu e cel mai bun lucru pentru ficat.
Dacă mănânci o săptămână asa, nu-i problema, dacă mănânci o viata asa, des nu în fiecare zi, o sa ai probleme.
N-o sa-ti explic de ce nu-i ok. Da-i înainte
Asa cum tu ai fobia pijamalelor, la fel ficatul tău are fobie de cartofii prăjiți pe care-i mănânci mereu, cu salata, roșii și castraveți desigur, nu cu ketchup și maioneza, nu.
Eu știu ca nu pățeștu nimic, nu sunt sănătoși în schimb. Plus că, daca nu mănânci fructe, carne, legume, nu ai de unde să iei proteine, vitamine,
etc.
Din punct de vedere nutrițional cartofii nu conțin mare lucru deci e ca și cum ai mânca ceva care nu te hrănește din acest motiv e bine să diversifici sau ai putea avea probleme mai târziu.
anonim_4396 întreabă: