Da, poti sa te nasti cu tot felul de malformatii interne de care sa nu ai habar pana nu te imbolnavesti si ti se face o ecografie abdominala.
Da bineinteles ca se poate acesta poarta denumirea medicala de rinichi unic congenital incidenta acestei malformatii este de 1/1000. aceasta anomalie a fost corelata cu prezenta anumitor boli cardiace la mama sau cu consumul anumitor medicamente in timpul sarcinii. persoanele care prezinta aceasta malformatie pot duce o viata normala, insa este necesar consultul nefrologic din 3 in 3 luni ( evaluarea functiei renale), cele mai dese complicatii sunt infectiile urinare, pielonefritele, hidronefroza ( in cazul in care exista o malformatie si la nivelul cailor de colectare ale rinichiului respectiv), de asemenea pot exista malformatii si ale altor organe asociate cu acestea
Cunosc o persoana care s-a nascut cu 3 rinichii, acum d-zeu stie, se pare ca orice e posbil acum
Da.Cunosc o persoana care s-a nascut cu un singur rinichi.Are14 ani si are o viata normala.
Da, eu am 32 ani si am 2copii, an urma cu 10ani am fost diacnosticata cu rinichi unic congenital.
Se poate si poti duce o viata normala.eu am un singur rinichi, am doi copii, iar tata avea trei.deci totul e posibil.