| MissBlack a întrebat:

Poti slabi 8-10 kg in 5 zile daca faci sport 3 ore pe zi si nu mananci nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Da! Dar cu riscuri forte mari de Sanatate! Daca nu faci Ulcer sigur faci Gastrita!

12 răspunsuri:
| agentulagent a răspuns:

Se poate slabi, dar nu in 5 zile.

| CryssCrySta a răspuns:

Nu chiar dar ca sa faci sport ai nevoie sa mananci ceva altfel vei lesina sau altceva.

| zhenkyn a răspuns:

Eu cred ca in primul rand daca nu vei manca 5 zile vei afecta grav sanatatea. In al doilea rand cred ca e imposibil sa faci sport fara sa maninci, pentru a face sport ai nevoie de energie, nu cred ca vei rezista. Si chiar daca vei reusi, cred ca este imposibil sa slabesti in asa timp scurt cu 8-10 kg. Si pentru ce tie sa slabesti? Daca esti tu pe poza, atunci pot spune ca excelent asa cum esti.

| alecsa921 a răspuns:

Eu cred ca da dar te poti imbolnavi! asa ca eu in locul tau as intreba de o cura de slabire si daca vrei iti pot da eu una:mananci din trei in trei ore dar cate putin si incearca sa nu mananci chiar deloc paine si grasimi.mananca mai multe salate, legume dar nu cartofi prajiti sau piure.fructe poti manca cate vrei dar tot asa din 3 in 3 ore.eu asa am slabit intr-o luna 17kg! iti urez mult noroc si sper sa nu faci cadere de calciu!

| Zippy a răspuns:

10 kg?laughing poti sa faci si 24 ore sport si sa nu mananci absolut nimic si nu le dai jos in 5 zile.Eu iti recomand sa iti acorzi mai mult timp de slabit, sa faci cat mai mult sport si sa mananci cat mai sanatos(nu deloc pentru ca atunci in loc sa slabesti ajungi la spital)

| PinkPanther a răspuns:

Nu poti, in plus daca nu mananci nimc iti pui in pericol sanatatea si cas faci sport ai nevoie de mancare, altfel nu o sa poti sa gaci nici 15 minuite pe zi sport

| Ralucutza a răspuns:

Ai putea sa slabesti de tot totusi daca nu mananci nimic 5 zile...

| AndraKame a răspuns:

Nu,dar poti sa ai o cadere de calciu sau sa lesini.E imposibil sa stai fara mancare 5 zile.S-a demonstrat ca nu poti trai mai mult de 2 zile fara mancare.Si ce este atata graba in 5 zile? Nu este sanatos sa slabesti atata in 5 zile si nici posibil.Cu sportul sunt de acord,dar antrenamentul sa fie intins pe o mai lunga perioada de timp si sa ai o alimentatie sanatoasa fara excese de lucruri prelucrate sau prajite(si da,si carne de pui - fiarta,prajita pe gratar) si inca un sfat : daca vrei sa ai abdomenul mai subtire,nu fa abdomene, ci du-te si alearga, deoarece abdomenele ajuta doar la dezvoltarea masei musculare de sub grasimea existenta. Sper ca te-am ajutathappy si nu uita sa te iubesti pe tine insuti indiferent de ce reflecta oglinda.

| 985436982 a răspuns:

Nu. Mai degraba te deshidratezi si ajungi la spital.

| BestMusiKLoveMusiK a răspuns:

Nu cred ca poti in 5 zile, dar stiu sigur ca te vei simti rau daca nu manaci nimic.Bye

| Ellenna a răspuns:

Vrei sa iti dai organismul peste cap?!

| DrunkenRat a răspuns:

Ahahahahahahaha hahahah, scuze dar mai am: ha ha ha ha. Nu, nu slabesti nici daca il faci literalmente pe dracu in patru