| eutunoilafilm a întrebat:

Poti suferi de cancer de colon sau stomac la varsta de 16 ani?
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Da, deşi e mai rar.

| RAY a răspuns:

1, cancerul nu se mosteneste, dobandeste genetic
2, prin analizele de sange nu se depisteaza cancerul
3, cancerul poate aparea oricand
ce e cancerul?
in realitate cu toti avem cancer adica niste celule care pur si simplu o iau razna se inmultesc haotic formand mici tumori e acele mici tumori daca organismul tau nu le distruge in mod normal le distruge sansa e foarte mica sa nu o faca dar daca nu o face se formeaza tot mai mari tumori, deci in sange nu apare nimic nou decat daca ai leucemie atunci da
4, trebuie sa faci o radiografie la stomac si apoi vei afla

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns (pentru RAY):

Cu ajutorul biopsiei (care este tot o anlize verificata in laborator de specialitate) tesutului predispus cancerului, se pot depista formatiunile celulare care inmultindu-se haotic, necontrolate de sistemul imunitar al organismului, pot provoca acest numit cancer, care este boala.Nu avem toti cancer, suntem predispusi, purtand celulele bolnave, care le dobandesti genetic, fiind inscrise pe ADN din momentul conceptiei.

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns (pentru RAY):

N-am zis ca biopsia este analiza de sange, daca citesti mai susu la primul meu comentariu, am zis doar analiza.Si cat despre ce am comentat eu, asta am invatat la genetica la facultate si de aceea am simtit sa-ti raspund.Nu zic ca in linkurile pe care le-ai postat n-ar fi adevar, cineva in cunostinta de cauza le-a scris nu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cancerul nu tine mereu cont de varsta.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Foarte putin probabil, doar daca ai cazuri in familie suferinzi de aceste tipuri de cancer se poate se mostenesti celulele care produc asa ceva dar, astea se dezvolta in timp cu alimentatie innadecvata. Poti sa-ti faci niste analize sa scapi de dubii.Sanatate.

| SelenaTeffey a răspuns:

Da. Cancerul nu te întreabă ce vârstă ai.

Întrebări similare