| emima a întrebat:

Povesea mea a inceput la varsta de 14 ani cand a inceput sami vina ciclu. Dupa cateva lui mi s-a oprit ciclu 3 luni de zile am fost la medic si mi-a dat ovule dufaston.Trebuie sa mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala.Acum iar am probleme mi-a vnit cilu de 2 ori pe luna ce sa fac vreau sfaturi.Mai am probleme si de sanatate ex.anemie gastrita cefalee. O fi dereglarile de la toate astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| machupicchu a răspuns:

Oricare ar fi parerile noastre...indicat ar fi un control serios la endocrinologie, unde vei efectua analize specifice hormonale...
Nu crede nimic ce se poate afirma chiar si din partea medicala, decat dupa ce vei avea rezultatele acestor analize... Dupa acest fapt poti discuta iar cu un ginecolog...
Sanatate.

11 răspunsuri:
| Swany a răspuns:

Asa e la inceput .nu trebuie sa. ti faci griji. dureaza cam un an doi pana ti se reguleazahappy

| MMady a răspuns:

Incearca si un control la endocrinologie...Nu ai specificat la ce medic ai fost: ginecolog? Daca da, schimba medicul (adica incearca si alte pareri)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te alarma, mi s-a intamplat si mie. Acestea sunt manifestarile de inceput de menstruatie. Asta e organismul pana se reguleaza. Asteapta aproape un an si vei vedea ca nu vei mai avea probleme.

| powergirl a răspuns:

Se intampla la inceput nu te alarma. si eu am 20 ani si am patit sa imi vina anul trecut ciclu de 2 ori intr-o luna. si dupa aia nu am amai avut treaba imi vine normal. bine nu la aceeasi data mai intarzie cate 4 5 zile sau mai repede cu 4 5 zile dar asta nu contreaza asa tare. asa ca nu te alarma

| adyth a răspuns:

Anemia e normal sa o ai... din cauza hemoragiilor.
happy am trecut si trec prin aceleasi lucruri.si eu am avut tratament cu dufaston.acum de cateva luni imi e bine. dar imediat cu se schimba anotimpul. e praf laughing)
emima, stai fara grija.astea sunt la ordinea zilei...nu esti singura.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asteapta o luna poate se regleaza daca nu mergi din nou la medic.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai trebuie sa mergi din nou la doctor.Probabil o sa-ti dea anticonceptionale ca sa ti se regleze ciclul.Consulta cat mai repede doctorulwinking

| speranza24 a răspuns:

Au o parte din vina si ele, pentru ca si eu am c'am aceleasi probleme, de ex: daca imi vine luna aceasta, mai imi vine peste doua luni, fiind putin slaba, facand si mult sport, corpul are nevoie de mai mult timp sa produca un anumit tot de hormoni, mi.au recomandat sa i.au pilola, dar problema e, ca, daca i'au pilola si ma opresc sa o mai i'au, am aceeasi problema, sincer nu merita sa'mi umplu corpul cu medicine daca nu se rezolva, de aceea iti spun suferintele tale, pot fi cauza, poate dupa ce iti incepi viata sexuala, se schimba ceva, dar pana atunci incearca sa mergi la mai multi doctori ginecologi si vezi ce iti spun. pupici

| justm3 a răspuns:

Si eu am probleme cu menstruatia...tot pe la 14-15 ani mi-a venit si mie si de atunci tot neregulata e...ba nu-mi vine cateva luni...ba imi vine de 2 ori pe luna.am fost la ginecolog prima data si imi prescrisese yasmin(anticonceptionale) chiar daca nu imi incepusem viata sexuala, apoi am mers la endocrinlog si mi-a zis, nu lua anticonceptionale k iti facem noi analize si iti zicem dk e bine sa iei sau nu...in final mi-a zis ca am pb cu tiroida si ca nu tr sa iau anticonceptionale si tot duphaston mi-a dat si mie. e f ciudat my ales k de curand mi-am inceput si viata sexuala(acum am 21 de ani :p) si de fiecare data ma sperii ca am ramas cand vad k nu-mi vine 1 luna sau 2.si tot fac teste de sarcina la greu sad offf

| justm3 a răspuns:

Si io am probleme cu menstruatia...tot pe la 14-15 ani mi-a venit si mie si de atunci tot neregulata e...ba nu-mi vine cateva luni...ba imi vine de 2 ori pe luna..am fost la ginecolog prima data si imi prescrisese yasmin(anticonceptionale) chiar dk nu imi incepusem viata sexuala,apoi am mers la endocrinlog si mi-a zis,nu lua anticonceptionale k iti facem noi analize si iti zicem dk e bn sa iei sau nu...in final mi-a zis k am pb cu tiroida si k nu tr sa iau anticonceptionale si tot duphaston mi-a dat si mie.e f ciudat my ales k de curand mi-am inceput si viata sexuala(akm am 21 de ani :p) si de fiecare data ma sperii k am ramas cand vad k nu-mi vine 1 luna sau 2.si tot fac teste de sarcina la greu sad offf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In caz de ciclu abundent cu cheaguri si dereglari de ciclu Cretisoara.(Ceai sau picaturi)