Parerea mea ca pompier/paramedic Smurd e ca trebuie sa si faca mai multe controale amanuntine, am vazut oameni ce au apelat la noi si cand am mers era torul ok, puls saturatie etc si l am dus la spital iar dupa 4. Ore am aflat ca a murit, uneori si aparatele nu dau date exacte despre stsrea pacientului, niste analize, controale mai amanuntite ar fi super, in momentul cand ai semnale mari de alarma ar trebui sa faci un control mai amanuntit si cat mai urgent, e steict parerea mea, sa mearga sa si faca niste controale mai amanuntite si acolo ii va iesii tot ce are. succes si sa speram ca nu e nimic grav
Nu,eu am fost sa fac eco cardiac, test de efort si mi-au spus ca EKG nu arata un infart, de asta e bine sa se faca eco cardiac, test de efort, monotorizare 24 de ore, sa afli daca ai ceva cu inima nu doar un simplu EKG
Infarct = accident cardiac care nu se recupereaza singur, si trebuie spitalizare si eventual operatie si care apare la EKG pentru ca inima nu mai functioneaza cum trebuie
pre-infarct = accident cardiac care se recupereaza singur si (daca nu te omoara) dupa aia inima functioneaza normal, insa motivele pentru care a aparut raman, dar MAI ales e un semnal de alarma extrem, pe care daca il ignori, data viitoare poti sa mori!
Ekg ul nu este suficient in cazul dumnealui. Dacă e stabil, acum ca e bine, ekg ul iese normal. Lui îi trebuie o ecografie la inima.
La RMN se vede 100%.
Mai bine isi face o internare de cateva zile pentru investigatii amanuntite.