| calubalan a întrebat:

Presa si potentialii pacienti din Romania descopera cu stupoare existenta si magnitudinea infectiilor intraspitalicesti. Saptamana trecuta la Bucuresti, apoi la Pitesti. Multi dintre fostii pacienti le-au aflat deja pe propria pe piele si isi spun acum povestile, desi, potrivit statisticilor, ele nu exista. Datele oficiale arata ca numarul infectiilor intraspitalicesti raportate din Romania este cu mult mai mic decat in tari cu sisteme sanitare incomparabil mai performante. In prapastia dintre cifre si suferintele, chiar dramele, traite de sute, poate mii de oameni, stau monstrii unui sistem prost croit si tarat de minciuna.
Ai o poveste? Despre cu ce ai patit in spital?! Impartesaste-o cu noi! E un inceput... Cu cat mai multi sunt cei care se ridica si spun despre realitatea cruda de acolo cu atat cresc sansele pentru copii nostri si batranii ce vom devenii sa le fie mai bine!
Scrie si tu despre Ruleta ta ruseasca din spitale!
Indiferenta ta inseamna suferinta si moarte!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Guvernul nostru nu este interesat de sistemul sanitar, dimpotriva, parca vor sa-l extermine, reducand numarul de paturi din spitale, astfel incat personalul medical este nevoit sa puna banchete in saloane pentru ca internari se fac in acelasi ritm, doar medicii nu o sa trimita bolnavii acasa fiindca nu au locuri? De doi ani sunt blocate posturile in unitatile sanitare, personalul medical lucreaza la limita de avarie daca se poate spune asa. Birocratia este in floare, se cer a fi completate o gramada de protocoale, " ca sa intram in UE". Nu conteaza ca nu mai ai timp sa te ocupi de bolnav asa cum trebuie, pentru cei de sus hartiile sunt mai importante. Nu mai vorbesc de lipsa medicamentelor, a solutiilor perfuzabile sau a materialelor sanitare, unde se cere tot timpul sa facem economie. Asa ca nu mai improscati cu noroi personalul sanitar, ci trimiteti gogoloiul de noroi acolo" sus" unde trebuie.

| calubalan explică:

Situatia ta deja a cumulat 2 situatii grave absolut anormale pentru o tara membra UE in anul 2010: goana dupa profit "no mater what" dar si indiferenta si incompetenta din spitale! Bine ca le-ai "scos la timp" din spital pentru ca situatia putea sa fie si mai grava...

Eu pot sa va dau N exemple de oameni ajunsi la spital cu afectiuni minore, operatii usoare, pneumonii (deja suna grav nu) care au MURIT dupa "tratamentul" aplicat! In momentul de fata cel putin in orasul nostru medicii chirurgi si nu numai au reputatia de MACELARI!

Sistemul nu este bolnav, este putred! Nu e pe moarte, e de mult un cadavru tinut in picioare!

http://gandeste.org/analize/ruleta-ruseasca-din-spitale/10471

| calubalan explică:

Era sa uit! Si totusi guvernul BOC a luat 2 masuri pentru imbunatarirea nivelului de trai in Romania! Partea proasta ca una este pentru porci si alta pentru gaini! Uite aici un articol super tare din gandul: http://www.gandul.info/......ui-6068358

| lifeistough a răspuns:

Da si eu cand am fost internat in spital era cald de mori; abia am putut sa adorm dupa nu stiu cate ore!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calule balan, am avut fiica si sotia, internate cu toxiinfectie alimentara, de la niste preparate din comertul nostru, cel liber si mizerabil.si dupa o saptamana le-am luat acasa, raciteeee, sau cu viroza ca nu stiu ce a fost. acolo era cald. dar doua saptamani acasa le-am tinut in tratament, frectii ceaiuri si siropuri de tuse. a fost primul meu revelion facut in spital. dar, de regula te duci cu o boala si vii inapoi cu doua. una spre vindecare, cealalta deja incubata.

Întrebări similare