| alexcuamare123 a întrebat:

Pretul pentru inlaturarea cariilor este pentru un singur dinte sau pentru toata procedura? Intreb pentru ca am mai multe carii foarte mici pe mai multi dinti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru fiecare dinte

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimul151 a răspuns:

Depinde mult și de dentiști. Eu cand am fost, a fost ok, și chiar el mi-a zis sa nu plătesc atunci ci doar la sfârșit, când îmi termină tot. Și așa am și făcut. Am plătit la sfârșit. A fost un cabinet stomatologic, nu clinică.

Sau tot la același doctor, au fost situații și când a zis să plătesc jumate, iar cealaltă parte doar la sfârșit.

La alt dentist la care am fost, am plătit de fiecare dată fiecare procedura făcută. Dar asta a fost la o clinică stomatologică... Deci probabil și de asta.

Deci, cel mai probabil vei plăti de fiecare dată când vei merge. Nu prea mai au încredere. Pentru că dacă nu plătești, poți sa nu mai mergi, iar el rămâne fără plată.

Depinde și de fiecare dentist în parte... Clinică, etc.

| Cipi1212 a răspuns:

Pentru toată procedura.