anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena a-mi tot zice sa ma las de fumat dar mu gasesc nici o solutie. voi ce sfaturi a-mi dati mrs

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| cristicora a răspuns:

Fara nici un fel de exercitiu de vointa te lasi citind "In sfarsit nefumator" de Allen Carr. Eu am reusit dupa 20 de ani de fumat cate 3 pachete pe zi. Succes...nu-ti trebuie dacat vointa sa o cumperi sau sa o cauti pe net si sa te apuci de citit, e o lectura de 4-5 ore...si ai devenit nefumator. Anunta-ma cand o termini si spune-mi daca o sa mai fumezi vreodata. http://www.scribd.com/doc/29838521/Allen-Carr-In-Sfarsit-Nefumator

| scumpikkk a răspuns:

Am auzit ca altii incearca solutia cu :bomboane mentolate, de fiecare data cand simt nevoia sa fumeze isi baga-n gura cate o bomboana, este o vorba nu exista "nu pot" totul este posibil numa sa vrei tongue

| CatGirl a răspuns:

Nu prea ma pricep la asa ceva, dar tatal meu a fumat 22 ani si de o luna nu mai fumeaza, s-a lasat de fumat.Eu il tot certam sa nu mai fumeze, el sp ca poate, dar nu vrea.deci...daca iti doresti neaparat sa nu mai fumezi, fa asta pentru prietena ta.Gandeste'te cat de suparata ar fi daca mai fumezi. Daca o iubesti cu adevarat renunti la fumat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1-du-te pe net si vezi vreo 2 poze dure cu plamanii celor afectati de cancer si imagineaza-ti cum vor arata plamanii tai, fratioare.
2-daca te-au convins pozele atunci redu macar la jumatate nr de tigari, iar in locul celor pe care "le sari" consuma...sa zicem...guma de mestecat, sau bea apa.
3-de obicei, cand fumezi combini asta cu orice cafea-cola-mai stiu eu ce? atunci incearca sa fumezi "pe sec", ai sa vezi ca nu-i totuna.
4-dintre tabieturile fumatorilor cel mai dificil este sa intrerupa prima tigara(cea dimineata) si tigara "de dupa". concentreaza-te pe astea, aici pune-ti persuasiunea la incercare.
5-cand esti cu baietii, o mare parte fumeaza. tentatia e prea mare sa n-o faci si tu? incearca in clipa in care baietii se apuca de-o tigara sa-ti gasesti ceva de lucru, nu te uita la ei cum trag in piept fumul pentru ca vei fi tentat s-o faci si tu! adu-ti chiar atunci aminte si vizualizeaza plamanii lor ciuruiti si stafiditi de tigari, imagineazati-ii oale si ulcele la o varsta la care altii abia gusta din gloria vietii.
6-daca nu reusesti nicicum, schimba prietenawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

scuze: imagineaza-ti-i
graba happy